DAZZLINGPHOTOS.NL

Welkom op de pagina van Fort de la Chartreuse
home
linken
nieuw
contact


 Chateau Nottebohm
Chateau Nottebohm, ik zou het bijna een sprookjeskasteel willen noemen, zo ziet het er ook echt uit. Het is zo vervallen en overgenomen door de natuur dat het lijkt of het elk moment in kan storten.
Chateau Nottebohm, ook wel bekend als chateau Cheval, was in het bezit van een duitse heer die er tijdens de oorlog woonde,
toen de oorlog voorbij was kwam na zijn vertrek het kasteel leeg te staan, sindsdien heeft er niemand meer gewoond en kwam het kasteel in verval.

Het is helaas niet meer mogelijk om binnen te komen, alles is kompleet ingestort en dus levensgevaarlijk. Ook hangen er nu camera's buiten het kasteel.
chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel  chateau nottebohm, urbex, belgie, vervallen kasteel 


vorige


volgende