DAZZLINGPHOTOS.NL

Welkom op de pagina van IM Powerplant Koeltoren
home
linken
nieuw
contact


IM Powerplant Koeltoren
De koeltoren van de IM Powerplant stond ook op het lijstje om te bezoeken, daar aangekomen is het zoeken naar een ingang. We vonden een lange trap, eens kijken waar die naar toe leidt, ja hoor zo de koeltoren in, wauw wat een gaaf gezicht.
Het is heel hoog en lijkt erg symmetrisch allemaal. En dat was alleen nog maar de bovenkant, er moet toch een manier zijn om het onderin ook te fotograferen ?
 Na een klein zoektochtje om de koeltoren heen zat er niets anders op dan gedeeltelijk door het water naar het midden te gaan. Helaas waren mijn laarzen niet geheel waterdicht dus heeft het behoorlijk natte voeten opgeleverd, maar het resultaat is wat telt, alles voor de foto niet waar ?IM Powerplant koeltoren, urbex, vervallen  IM Powerplant koeltoren, Urbex, HDR  IM Koeltoren Powerplant, Urban, Urbex fotografie  IM Powerplant Koeltoren, Urban fotografie, urbex, koeltoren  panorama van de koeltoren van de IM Powerplant  panorama van de koeltoren van de IM Powerplant  panorama van de onderzijde koeltoren van de IM Powerplant  panorama van de onderzijde koeltoren van de IM Powerplant vorige


volgende