DAZZLINGPHOTOS.NL

Welkom op de website van DazzlingPhotos.nl
home
linken
nieuw
contact

Hallo mijn naam is Nancy de Ridder, ik ben van het bouwjaar 1968 en woon al jaren in Schiedam. Momenteel ben ik werkzaam in de zorg en heb ik het reuze naar mijn zin, mede door de onregelmatige diensten die ik nu heb heb ik genoeg tijd voor mijn hobby de fotografie.

Wat ooit begonnen is met het maken van vakantie kiekjes en wat foto's aan elkaar plakken in photoshop is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie voor de fotografie. Het is heerlijk om met de camera op pad te gaan in de vrije natuur, vooral MacroFotografie, het fotograferen van kleine insecten, is iets wat ik erg leuk vind om te doen.

Door mijn liefde voor dieren was ik voorheen regelmatig te vinden in verschillende dierentuinen, maar toen ik eenmaal de kans kreeg om vossen en eekhoorns in de vrije natuur te fotograferen was ik helemaal om, voor mij geen dierentuinen meer, maar lekker op pad in de vrije natuur. Al de dierenfoto's op deze site zijn dan ook genomen in de vrije natuur, je zult hier geen foto's van dierentuinen vinden ;-)

Ook kastelen, ruines, steden en diverse landschappen vind ik erg leuk om te fotograferen dit doe ik dan meestal met 3 belichtingen om zo het HDR effect te verkrijgen met de nabewerking later in photoshop.

Ach eigenlijk is het teveel om op te noemen wat ik allemaal leuk vind om te doen, en wordt het een lang en saai verhaal......ik zou zeggen leun lekker achterover en geniet van de foto's die ik in de loop van de tijd heb mogen maken. Ik streef ernaar om regelmatig wat nieuwe foto's te uploaden dus kom gerust nog een keer terug.

Deze website is overigens door mijn zelf ontworpen en in elkaar gezet, ook een erg tijdrovende hobby maar ook heerlijk om te doen, op al mijn foto's berust een copyright, dat wil zeggen dat geen van mijn foto's zomaar gebruikt mogen worden voor welk doeleinde dan ook zonder daar toestemming van mij voor te hebben. Ziet u een foto die u graag zou willen hebben, neem dan gerust even contact met mij op, dan komen we er vast wel uit.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u het contact formulier gebruiken, ik zal dan zo spoedig mogelijk u een antwoord proberen te geven.

                               

mijn Facebook pagina

meer foto's op Flickr
naar boven
naar boven


neem contact met mij op